Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Žigić opet dao gol

Nikola Žigić je u prošlom kolu Premijer lige postigao prvenac za Birmingem, međutim, to nije bilo dovoljno ni za bod protiv Arsenala u Londonu.

Zvezda na dnu NLB lige

Crvena zvezda i kragujevački Radnički doživeli su poraze u četvrtom kolu NLB lige, dok Partizan igra danas.

Alonso trijumfovao u Koreji

Vozač Ferarija Fernando Alonso upisao se u istoriju kao prvi pobednik trke za Velike nagrade Koreje, 17. runde ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Troicki danas u dva polufinala

Viktor Troicki će danas u polufinalu Kupa Kremlja u Moskvi igrati protiv 71. igrača sveta Urugvajca Pabla Kuevasa, koji je u četvrtfinalu priredio iznenađenje pobedivši Radeka Stepaneka iz Češke.

Poraz Ivanovićeve u Luksemburgu

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Luksemburgu pošto je izgubila od 44. teniserke sveta Julije Gerges iz Nemačke sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Mogući incidenti na derbiju?

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da postoje informacije o mogućim incidentima na fudbalskom derbiju Crvena zvezda-Partizan, ali da su to informacije koje se čuju pred svaku utakmicu tih klubova.

Sutra večiti derbi

U senci "večitog derbija" i dešavanja koja su ga pratila, ovog vikenda biće odigrane i ostale utakmice 9. kola fudbalskog šampionata.

Milošević: Sramne optužbe Karadžića

Nekadašnji fudbaler Savo Milošević izjavio je da je saopštenje Fudbalskog saveza Srbije, u kojem je on uz bivšeg selektora Radomira Antića i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca označen kao "rušitelj" Saveza, sramno.

Viktor i Ana se danas bore za polufinala

Viktor Troicki danas igra protiv Horasija Sebaljosa, meč četvrtfinala na turniru Kup Kremlja u Moskvi, dok se u Luksemburgu u četvrtfinalu sastaju Ana Ivanović i Nemica Julija Gerges.