Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Jovanović ne pravi pitanje

Fudbaler Liverpula Milan Jovanović izjavio je danas da mu nije važno na kojoj će poziciji igrati sve dok je u timu Roja Hodžsona.

Troicki pao za sedam mesta

Novak Djoković je zadržao drugo mesto na najnovijoj ATP listi, ali sada ima svega 20 poena više od trećeplasiranog Švajcarca Rodžera Federera.

Srbiji bronza, Brazilu titula

Odbojkaši Srbije su u 21. izdanju Svetske lige osvojili bronzanu medalju pošto su u utakmici za treće mesto na finalnom turniru u Kordobi pobedili Kubu sa 3:2.

Košarkaši zbog duga propuštaju SP?

Košarkaška reprezentacija Srbije mogla bi da propusti Svetsko prvenstvo zbog finansijskog dugovanja našeg Saveza prema Internacionalnoj košarkaškoj federaciji FIBA.

Sjajan rezultat Ivane Filipović

Talentovana novosadska veslačica Ivana Filipović, zauzela je danas prvo mesto u B finalu na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u Belorusiji.

Odbojkaši za treće mesto protiv Kube

Podmlađena odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasirala u finale Svetske lige, pa će večeras od 22 sata i 30 minuta po našem vremenu, igrati u meču za treće mesto protiv Kube.

Ronaldo se povlači u decembru

Najbolji strelac svetskih prvenstava u fudbalu, legenda Brazila i Južne Amerike, Ronaldo, povući će se sa terena u decembru ove godine, tvrdi španska Marka.

Kolaković: Rusija je favorit

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je, nakon plasmana u polufinale Svetske lige, da je naredni protivnik Rusija favorit, ali da će igrači upravo zbog toga u meč ući dodatno motivisani.

Hajduk iz Kule u stečaju

Privredni sud u Somboru po ubrzanom postupku doneo je odluku da otvori stečajni postupak nad fudbalskim klubom Hajduk iz Kule.

Suspendovani reprezentativci Francuske

Fudbalska federacija Francuske odlučila je da sve reprezentativce koji su bili na prvenstvu sveta u Južnoj Africi kazni zabranom igranja na prvoj narednoj utakmici "trikolora" zbog nedoličnog ponašanja na Svetskom kupu.

Osipa se Vojvodina

Najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg izdanja regionalne vaterpolo lige, novosadska Vojvodina, se osipa.