Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Merlin Oti u pedesetoj trči na EP

Naturalizovana Slovenka jamajčanskog porekla Merlin Oti učestvovaće na atletskom prvenstvu Evrope u Barseloni u trci štafeta na 4x100 metara, uprkos činjenici da je napunila 50 godina.

Isinbajeva se vraća takmičenjima

Svetska rekorderka u skoku s motkom, Ruskinja Jelena Isinbajeva, rekla je u petak da će se sledeće zime vratiti takmičenjima, pošto nije zadovoljna "običnim životom".

Amela Terzić rekordom do finala

Reprezentativka Srbije Amela Terzić plasirala se u petak u finale trke na 1.500 metara, na Svetskom juniorskom prvenstvu u atletici koje se održava u kanadskom Monktonu.

Kačar potpisao za Hamburger

Fudbalski reprezentativac Srbije Gojko Kačar potpisao je trogodišnji ugovor sa Hamburgerom, a visina transfera je 5.5 miliona evra.

Cerovac 11. na 1.500 metara

Atletski reprezentativac Srbije Nemanja Cerovac zauzeo je danas 11. mesto u trci na 1.500 metara na juniorskom prvenstvu sveta koje se od 20. do 25. jula održava u kanadskom gradu Monktonu.

Majorka bez Lige Evrope

Kontrolna i disciplinska komisija Evropske fudbalske unije isključila je španskog prvoligaša Majorku iz takmičenja u Ligi Evrope zbog problematične finansijske situacije u klubu.

Spartak i OFK idu dalje

Oba srpska predstavnika izborila su plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u revanšima ostvarili pobede.

Svetsko srebro Božidara Antunovića

Atletski reprezentativac Srbije Božidar Antunović osvojio je danas srebrnu medalju u bacanju kugle na juniorskom prvenstvu sveta, koje se od 20. do 25. jula održava u Monktonu u Kanadi, uz novi državni rekord u konkurenciji starijih juniora - 20,20 metara.

Partizan na Helsinki

Finski prvak Helsinki biće protivnik fudbalerima Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kolarov definitivno u Mančester sitiju

Sportski direktor rimskog Lacija Ilji Tare potvrdio je da srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov sigurno prelazi u Mančester siti i da je potrebno još samo da ugovor bude zvanično potpisan.

Brazil je favorit, ali Srbija ima šanse

Odbojkaši Srbije ocenili su u sredu da je Brazil favorit u predstojećoj utakmici završnog turnira Svetske lige i da će snažnom igrom pokušati da dodju do pozitivnog rezultata.

Partizan i u revanšu bolji od Pjunika

Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu pobedili prvaka Jermenije, Pjunik, sa 1:0 u revanš utakmici drugog kola.

Odbojkašice se nadaju odbrani trofeja

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati dobro da odigra na završnom turniru Evropske lige i odbrani trofej, kako bi se plasirala na Gran pri.

O sudbini Antića nakon odluke FIFA

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučio je danas da konačnu odluku o sudbini selektora fudbalske reprezentacije Radomira Antića donese nakon odluke Disciplinske komisije FIFA o žalbi na suspenziju na četiri meča.

Tipsarević izgubio u 1.kolu Atlante

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Atlanti pošto je noćas izgubio od Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5.