Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Lazović se teže povredio

Srpski fudbalski reprezentativac Danko Lazović povredio je koleno tokom subotnje prvenstvene utakmice ruskog Zenita i prema prvim prognozama sledi mu duža pauza.

Srbija osvojila Svetsku ligu

Vaterpolisti Srbije pobednici su Svetske lige pošto su u finalu u Nišu savladali branioca trofeja Crnu Goru posle peteraca rezultatom 14:12.

Predsednici za regionalnu ligu

Predsednici Hrvatske i Srbije Ivo Josipović i Boris Tadić načelno su danas podržali ideju o formiranju regionalne fudbalske lige u kojoj bi igrali i klubovi iz dve zemlje.

Fris prošao sa opomenom

Rvački savez Srbije suspendovao je iz svih takmičenja reprezentativca Srbije Radomira Petkovića sa godinu dana, dok je Kristijan Fris prošao samo sa opomenom zbog pozitivnih nalaza na anti-doping testu.

Bolt najbrži u Parizu

Olimpijski i svetski šampion, Jamajčanin Usein Bolt pobedio je sinoć u trci na 100 metara na mitingu Dijamantske lige u Parizu.

Zvezda protiv Slovana iz Bratislave

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Slovana iz Bratislave, odlučeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu.

Partizan protiv Ekranasa ili Helsinkija

Ukoliko eliminišu jermenski Pjunik, fudbaleri Partizana igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv boljeg iz duela Ekranas (Litvanija) - HJK Helsinki (Finska), odlučeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske unije u Nionu.

Potopljena i Australija

Vaterpolisti Srbije pobedili su u Nišu selekciju Australije sa 8:6 (0:1, 5:1, 1:1, 2:3) i osvojili prvo mesto u grupi B na završnom turniru Svetske lige.

Spartak u prednosti pred revanš

Fudbaleri Spartaka igrali su 3:3 (2:2) sa Diferdanžom u Luksemburgu i stekli minimalnu prednost pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.