Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Sutra ponovo blokada Dunava kod nekadašnjeg Žeželja

Više stotina radnika "Dunav grupa agregata" blokiraće sutra oko podneva Dunav kod Novog Sada ako im danas ne bude isplaćeno šest zaostalih plata i sedam dvonedeljnih troškova boravka na brodu, kao i doprinosi za zdravstveno osiguranje.

Podzemni kontejneri potencijalno opasni?

Postavljanje i održavanje podzemnih kontejnera u Novom Sadu vrši se nepravilno, zbog čega može biti više štete nego koristi, kaže za Radio 021 predsednik Gradskog odbora "Zelenih Srbije" Goran Čabradi.

Narodna partija traži "okončanje novosadske agonije"

Gradski odbor Narodne partije (NP) u Novom Sadu saopštio je danas da poziva odbornike u novosadskom parlamentu da na sednici zakazanoj za 12. septembar izaberu vlast i opredele se ko će biti gradonačelnik, predsednik Skupštine grada i članovi Gradskog veća.

Studenti nezadovoljni veb servisom

Iako na Filozofskom fakultetu već sedam meseci studenti imaju mogućnost da prijavljuju ispite elektronskim putem, praksa je pokazala da u većini slučajeva studentski veb servis ne funkcioniše.

Masovna zapošljavanja i u Čistoći

Sindikat JKP "Čistoća" saopštio je da je u toj firmi, samo u poslednjih 10 dana, direktora Željka Jurakić (DS) na određeno i neodređeno vreme zaposlila ili dala pismeni predlog za zapošljavanje 26 novih radnika.

Novosađanin tužio hirurga VMA zbog smrti brata

Novosađanin Milorad Bejatović tužio je neurohirurga Vojnomedicinske akademije Milenka Savića za ubistvo iz nehata, optužujući ga da nije adekvatno lečio njegovog brata koji je preminuo u ovoj ustanovi 1. avgusta.