Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Putari najavili blokadu AIK banke

Radnici preduzeća "Bačkaput", koje posluje u okviru "Nibens grupe", u četvrtak će protestovati ispred prostorija AIK banke u Novom Sadu zbog neisplaćenih zarada.  

FK Vojvodina kažnjen zbog grba Vest Hema?

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina reagovala je na zvaničan dopis evropske kuće fudbala, kojim je novosadski klub kažnjen sa 25.000 evra zbog ispoljenog fašizma i antisemitizma na utakmici u Lihtenštajnu protiv Vaduza.

Kvadriplegičara terali da dođe na pregled

Goran Šoškan, kome je prošle godine dijagnostikovana kvadriplegija, morao je da se pojavi pred lekarskom komisijom kako bi se utvrdilo da li ima pravo na tuđu negu, iako je stopostotni invalid.

U gradu 40 opasnih objekata

Na spisku Građevinske inspekcije nalazi se 40 napuštenih i oronulih građevina koje su opasne po okolinu. Najkritičniji objekti su u samom centru, kod Futoške pijace, na Podbari i Rotkvariji.

Crna kuća opet napadnuta

Nakon što je prošle nedelje nepoznata osoba kamenicom razbila prozor na Omladinskom centru CK13, juče je preko kapije u ulici Vojvode Bojovića bačen topovski udar.

Pare obezbedili, ali ne znaju kako da ih podele

Stanovnici prigradskih naselja kojima su, usled obilnih padavina i izbijanja podzemnih voda na površinu, oštećene kuće, još nisu dobili pomoć gradskih vlasti, iako je gradonačelnik, Igor Pavličić, još pre četiri meseca obećao da će pomoć dobiti svi građani na čijoj imovini je šteta nastala usled objektivnih okolnosti.