Zabava
08.07.2013.
20:20
Karbonizovana kafa ubačena u futurističke čarape filtrira i upija znoj stopala i na taj način rešava sve letne probleme sa neprijatnim mirisom nogu.
  • 29.08.2013 21:08
    Znoj NE SMRDI !!!!! samo ako se ne opere posle izvesnog vremena kada bakterija pocinje da radi
  • zlokika

    15.07.2013 21:40
    i bog stvori vodu
    sapun..bilo koje marke plus voda...neverovatna kombinacija :)
  • krle

    10.07.2013 18:06
    čarape
    od pamuka, upijaju znoj, sprečavajući ga da se zadrži na koži i time sprečava njegovo raspadanje i smrad. noge ne mirišu, ali smrde mnoooogooooo manje. probajte
  • Y

    09.07.2013 19:23
    @ Deks
    Ne znam, prijatelju... Ja redovno perem noge (i između prstiju), i nemam neprijatnih mirisa. Ali, hvala za savet (u lično ime, u ime naučnika koji smatraju da često pranje nogu doprinosi njihovom smrđenju, u ime proizvođača one čarobne kremice, a naročito u ime svih smradonožnih građana Srbije... koji nit' se peru, nit' se kremom mažu).
  • Deks

    09.07.2013 18:31
    @Y
    @Y - To nije tačno! Možete održavati visoki nivo higijene, po nekoliko puta dnevno prati noge ali to sve ne vredi, jer u letnjim mesecima opet je neminovno da dođe do znojenja nogu i neprijatnih mirisa. Pogotovo naravno ako radite i prinuđeni ste da nosite zatvorenu obuću po više sati u toku dana. Čak neki naučnici smatraju da previše pranja nogu povećava neprijatne mirise a ne da smanjuje. Međutim naravno za sve ima leka pa i za neprijatni zadah nogu i to bez upotrebe kafe. Ja koristim jednu slovenačku kremu za stopala, krema se jednostavno nanese i mirni ste bar nedelju dana, pritom je skoro bez mirisa. To je jako dobra stvar, npr. nedavno sam boravio u zapadnoj Evropi i tamo imaju samo sprejeve za stopala sa intenzivnim mirisom koji se moraju nanositi svakodnevno što je jako nepraktično. Što se kafe tiče ona bi sigurno mogla da se primeni u mnogim stvarima. Ja na primer koristim ispražnjena pakovanja od kafe za čuvanje sira i suhomesnatih proizvoda i u tim pakovanjima te namirnice mogu mnogo duže da stoje i ne kvare se.
  • Y

    09.07.2013 08:14
    Neprijatne mirise...
    ...neutrališe redovno pranje nogu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna