Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Visila u kolima sa litice 20 sati

Lin Venton iz Velike Britanije jedva je izvukla živu glavu nakon što je automobilom sletela s jednog lokalnog kolovoza u Kornvolu a autobomil joj se kotrljao 60 metara niz veliku nizbrdicu.

Čuvena fotografija NLO-a je falsifikat

Fotografija neidentifikovanog letećeg objekta snimljena u Belgiji pre više od 20 godina i koja je postala simbol potrage za vanzemaljskim životom je falsifikat, priznala je jedna od osoba koja je učestvovala u njenom pravljenju.

Dečak se uvukao u automat za igračke

Pogled na masu plišanih igračaka u automatu u tržnom centru u mestu Karvina na istoku Češke toliko je očarao jednog dvoipogodišnjeg dečaka, da je iskoristio nepažnju majke i uvukao se u carstvo igračaka, ali iz automata su morali da ga vade vatrogasci.

VIDEO: Pas ujeo ajkulu

Video u kojem je pas u Australiji ugrizao ajkulu je postao hit na Jutjubu. Čovek koji je snimio video se nada kako će na ovaj način promovisati turizam.  

Pansion u zatvoru 30 dolara

Vlasti okruga Kol u američkoj državi Misuri ponudili su pun pansion u okružnom zatvoru Džeferson Sitija po ceni od 30 dolara.

Šeik tražio da mu se ime vidi iz svemira

Šeik Hamad Bin Hamdan Al Najan, član vladajuće porodice u emiratu Abu Dabi, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tražio je da se njegovo ime ispiše ogromnim slovima vidljivim iz svemira.

Za pornić s Merlin Monro traži pola miliona dolara

Jedan argentinski kolekcionar planira da na aukciji proda nedavno otkrivenu osmomilimetarsku verziju pornografskog filma za koji tvrdi da ga je snimila Merilin Monro dok je još bila maloletna glumica pod imenom Norma Džin.

Sudije pile po službenoj dužnosti

Sudije u jednom od najviših sudova u Švajcarskoj organizovali su prepodnevnu degustaciju koktela da bi utvrdili da li treba oporezovati napitke jedne kompanije kao lako alkoholizovana pića, preneo je u sredu švajcarski dnevnik Tages-Ancajger.