DM povlači energetske štanglice u kojima su nađeni delovi četke

Trgovinski lanac DM povukao je u Hrvatskoj iz predostrožnosti jedan konditorski proizvod jer su u pojedinim pakovanjima pronađeni delovi četke za čišćenje.
Reč je o "DAS gesunde PLUS pločicama" sa ukusom keksa i slatke pavlake, u čijim pojedinim pakovanjima je proizvođač našao delove četki za čišćenje.
 
Iz DM Srbija je rečeno da se taj proizvod njihove robne marke ne prodaje u našoj zemlji. Potvrdili su da je proizvod povučen u Hrvatskoj, ali tvrde da potrošači u Srbiji ne bi trebalo da brinu jer njega nema na srpskom tržištu.
 
"Nema takvog proizvoda u našem asortimanu. Ali svako ko je kupio te štanglice u Hrvatskoj moći će da refundira troškove kod nas", kažu u ovoj kompaniji.
 
Kako se navodi u saopštenju kompanije DM Hrvatska, kompanija je iz predostrožnosti povukla ovaj proizvod, u pakovanju od 45 grama, s rokom trajanja avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2016. godine. "U pojedinim pakovanjima, proizvođač 'DAS gesunde PLUS' pločica je utvrdio prisutnost delova četki za čišćenje proizvodnog pogona", ističu iz DM-a.
 
Iz tog trgovinskog lanca mole kupce da provere jesu li kupili taj proizvod, a one koji jesu mole da ga ne jedu nego da ga vrate u najbližu prodavnicu DM-a, gde će im biti vraćen novac. 
 
Autor: Tanjug
  • Leptirica

    17.03.2016 18:37
    Šteta baš!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija