Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" 23. januara

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" počinje 23. januara, prvim izvlačenjem od 17.55 časova uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije, najavila je danas Vlada Srbije.
Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" 23. januara
Foto: Pixabay
U šest izvlačenja drugog kruga koja će biti svake subote počevši od 23. januara, učestvuju sve koverte - više od 7,3 miliona, poslate od početka prvog kruga prethodne godine.
 
Nagrade su šest stanova u Beogradu, pet u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, kao i 30 automobila Fijat 500 L. Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" ima za cilj isticanje značaja suzbijanja sive ekonomije i uzimanja fiskalnih računa pri svakoj kupovini.
 
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, s minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.
 
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, a na drugoj strani "Uzmi račun i pobedi 2020". Slanje koverata je besplatno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.