Brnabić: "Goldman Saks" razmatra da ulaže u Srbiji

Jedna od najvećih investicionih grupacija na svetu - američki "Goldman Saks", razmatra da po prvi put ulaže u Srbiji.
Brnabić: "Goldman Saks" razmatra da ulaže u Srbiji
Foto: 021.rs
To je dogovoreno na sastanku srpske delegacije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić sa direktorom grupacije i čelnim ljudima u Njujorku.
 
"Oni ne dolaze tek tako. Nisu prisutni nigde u regiji. Čini mi se da smo uspeli da dobijemo od njih to da imamo možda jedan mali zajednički projekat, da oni vide da to što mi pričamo zaista jeste tako. Kada otvorite ta vrata, kada pokažete sebe, ja znam da će naši ljudi sebe pokazati, onda je to neka drugačija perspektiva", rekla je premijerka.
 
Brnabić je završila dvodnevnu radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.
 
Premijerka je prvog dana posete, nakon sastanka sa predstavnicima IT kompanija, najavila investicije tri fonda i posao za 120 radnika.
  • Informisan

    22.07.2021 10:13
    Majko Srbijo!
    Samo nam ova bagra iz Goldman Saksa fali. Svako finanasijsko s... koje se desi, tu su oni. Finansijska kriza 2008, Grčka finansijska kriza... Ovo je kao da otvorimo vrata kokošinjca vuku.
    Vidim da se smejete Brnabićki, ali ona nas zajedno sa Vučićem i svojom neoliberalnom politikom zavi u još crnje.
  • @Cistac

    22.07.2021 06:35
    "Pa ni nisam mislio da ce doci neka ozbiojna americka kompanija moze doci samo ekipa sa fata morgana, za pranje para, investicioni fondovi i isisavanje love itd..."
    Koja ti je to ozbiljna američka kompanija koja se ne bavi pranjem para i isisavanjem love?
  • Dragan

    21.07.2021 18:35
    Ah
    Šta bi sa Stroskanom bivšim direktorom MMF,Guzenbauerom ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.