Vlada Srbije ograničila cenu hleba na još 60 dana

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba, kojom se cena ove namirnice ograničava na još 60 dana, a u cilju sprečavanja većih poremećaja.
Vlada Srbije ograničila cenu hleba na još 60 dana
Foto: Pixabay
Na sednici je usvojen Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i kompanije Roš Beograd u oblasti razvoja i istraživanja precizne onkologije, koji je danas sa tom kompanijom potpisala premijerka Ana Brnabić.
Reč je o saradnji u oblasti precizne onkologije koja bi se odnosila na izgradnju sposobnosti i kapaciteta kroz istraživačke projekte, dijagnostička, klinička, ekonomska i pitanja implementacije, kao i omogućavanje proširenja pristupa precizne medicine na pacijentima sa karcinomom pluća.
Takođe, okupljanjem svih nacionalnih aktera u oblasti raka pluća, olakšao bi se rad srpskog zdravstvenog sistema u ovoj oblasti u cilju zajedničkog stvaranja bolje budućnosti za pacijente, navodi se u saopštenju Vlade.
  • Joja

    07.10.2022 15:09
    Tako bilo i sa mlekom, pa ga nestade, i odjednom se pojavi ali mnooogo skuplje!
    Babe kažu...dobro je da ga ima makar i po ovoj ceni
    Psyops radi punom parom!
  • Aleksej

    07.10.2022 07:49
    fuuujjjjj
    Kao da jedemo samo hleb.
  • S56

    07.10.2022 07:22
    Cela istina
    Ne samo cenu hleba, ograničili su mnogima dužinu života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija