VIDEO: Četvorogodišnjak snimljen kako ključevima grebe kola

Saobraćajna kamera u Liverpulu snimila je dečaka kako usred bela dana ključem grebe parkirani automobil.
Saobraćajna kamera u Liverpulu snimila je četvorogodišnjeg dečaka kako usred bela dana ključem grebe parkirani automobil.

Vlasnik vozila Dejvid Drejper (37) bio je šokiran kada je pogledao snimak koji su mu pustili policajci.

"Klinac je ogrebao auto kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Usred bela dana šeta i ključem skrnavi tuđu imovinu. Ne znam čije je to dete, ali mi se čini kao da mu je neko rekao da to uradi", izjavio je Drejper, i dodao da je saznao da su i automobili njegovih komšija oštećeni na isti način.

Na snimku se vidi čovek koji šeta dvoje dece, devojčicu i dečaka, dok je njegov mlađi sin išao iza i malo se "zaneo" u igri sa ključevima, uništavajući farbu na parkiranim automobilima.

  • tata&sin co

    23.03.2015 21:54
    Mozda mu je tata farbar
  • 23.03.2015 19:56
    Na robiju :D
  • Prosečan Serb bez auta

    23.03.2015 19:33
    Čudno
    Pošto se ova vest pojavila apsoultno u svim medijima sveta, ili je reć o test vesti da se ispita koliko danas ljudi vole više lim od deteta,
    ili se testira copy-paste moć među medijima.
    U svakom slučaju, toliko je izgrebanih kola i dečijih radova bilo, da ne vidim po čemu ova vest i obična kamera iz garaže zaslužuje internacionalizaciju?
    U svakom slučaju, sudeći po lajkovima četvorice u jednim drugim novinama, verovatno su želeli najgore sankcije za dete i psihologa za svog limenog ljubimca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet