Islamska država pogubila 200 dece?

Ekstremisti Islamske države su pogubili 200 sirijske dece, a sve su to zabeležili na snimku, prenosi "Daily Mail".
Ekstremisti Islamske države su pogubili 200 sirijske dece, a sve su to zabeležili na snimku, prenosi "Daily Mail".

Nesrećna deca su bila prisiljena da leže jedni pored drugih, a lica su im bila u prašini, dok su se džihadisti iživljavali nad njima, kako je prikazano na snimku za koji još nije utvrđeno da li je autentičan.

Iza njih su stajali naoružani džihadisti, a u jednom trenutku su njih desetak osuli su surovu paljbu iz automatskog oružja.

Navodno, scene su zabeležene u Siriji, a određena grupa islamista je osumnjičena za ovaj zločin, već poznata po masakrima dece, piše britanski list.

Upozoravamo na uznemirujući sadržaj videa.

  • branislav

    10.11.2015 12:12
    ovo je cist satanizam..nista drugo..
  • 10.11.2015 09:03
    "Daily Mail" je vec juce izneo demanti, u pitanju je stari snimak pogubljenja vojnika.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3310486/Shocking-footage-shows-ISIS-militants-massacring-200-captive-Syrian-children-bloodthirsty-jihadis-latest-mass-execution.html
  • Mislio

    10.11.2015 08:47
    sam
    Mislio sam da ovo nikad u životu neću izgovoriti, ali ove bolesnike-islamsku državu treba istrebiti do poslednjeg, i ne znam šta više Amerika i Rusija čekaju nek šalju trupe, bombardovanje nije dovoljno.

    Užas i strava, 21 vek, ovo nisu radili ni u starom i srednjem veku, pa ni u prvobitnoj zajednici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.