Zapalio bivšu devojku posle raskida

Saru Di Pjetrantonio (22), studentkinju iz Rima, živu je spalio njen bivši momak nakon što ga je ostavila, saopštila je policijska zvaničnica navodeći da je to jedan od najsvirepijih zločina u njenoj karijeri.

Vičenco Padijano (27) je u nedelju uveče najpre zapalio automobil, a potom jurio devojku i ubacio je u plamen.

Istražitelji navode da je muškarac polio lice svoje bivše devojke alkoholom, a potom ga spalio upaljačem. "Za 25 godina rada nisam videla tako svirep zločin", rekla je novinarima šefica istrage Marija Montoleone. Osumnjičeni je na početku negirao ubistvo, ali je posle osam sati saslušanja priznao da je zapalio bivšu devojku. Prema njegovim rečima, počinio je zločin jer nije mogao da prihvati činjenicu da ga je devojka ostavila i da je njihovoj vezi došao kraj.

Sigurnosne kamere snimile su ubistvo, na snimcima se čak vide i automobili koji prolaze pored dok je nesrećna žena gorela i dozivala u pomoć. Marija Montoleone apelovala je na građane da u budućnosti reaguju, jer da je neko od prolaznika pritrčao u pomoć devojka bi možda preživela. "Žene ne smeju da kriju pretnje i nasilje koje im upućuju osobe koje tvrde da ih vole, ali nažalost to nije tako", naglasila je Montoleone.


 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.