Devojčici mobilni eksplodirao u ruci

Indijska devojčica Uma Oram razgovarala je mobilnim telefonom, kada joj je uređaj eksplodirao u ruci.
Ona je, prema pisanju medija, uključila telefon u struju da se puni, dok je razgovarala sa svojim rođakom. Uređaj joj je, u tom trenutku, eksplodirao u ruci. 
 
Devojčica je od eksplozije zadobila povrede ruke, grudi i noge. Kada je, u nesvesnom stanju, dovezena u jednu bolnicu u indijskoj državi Odiša, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. 
 
Informaciju je medijima potvrdio devojčicin brat Durga Prasad: 
 
"Telefon se punio dok je razgovarala. I pre nego što smo i mogli da shvatimo šta se dogodilo, Uma je bila u nesvesti. U bolnici su je proglasli mrtvom." 
 
Prema navodima lokalnih medija, u pitanju je bio mobilni telefon nokija 5233 iz 2010. godine. 
 
"Izražavamo žaljenje zbog slučaja koji se dogodio u Indiji. Naše najdublje saučešeće porodici. Istraga slučaja je u toku, a više informacija ćemo objaviti kada se ona završi", rekao je povodom tragičnog slučaja zvaničnik Nokije za britanski portal Indy100.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet