Voditelj se probudio pored leša

Voditelj vremenske prognoze iz Arkanzasa Bret Kamins pamtiće nedavnu žurku do kraja života. Posle ludog noćnog provoda probudio se u đakuziju i to pored - mrtvaca.
Voditelj vremenske prognoze iz Arkanzasa Bret Kamins pamtiće nedavnu žurku do kraja života. Posle ludog noćnog provoda probudio se u đakuziju i to pored - mrtvaca.

Britanski "Daily mail" objavio je na svom portalu kako je policija ustanovila da je stradali muškarac zapravo njegov 24.godišnji poznanik Dekster Vilijams. A da ceo događaj bude još bizarniji, muškarac pronađen u kadi, oko vrata je imao pseću ogrlicu.

Policija u Arkanzasu već danima pokušava da utvrdi šta se tačno dogodilo. Ono što se već zna i što je objavljeno jeste da je 33.godišnji Kamins poveo Dekstera na žurku kod svog prijatelja Džona Barbora. Počeli su da piju i koriste ilegalne narkotike. Gospodin Barbor je rekao da nije siguran o kakvoj se drogi radilo, ali zna da su je ušmrkavali. Barbor i ostala dvojica pili su u đakuziju, posle čega se on povukao u dnevni boravak i zaspao na kauču, dok su Kamins i Vilijams ostali u đakuziju.

"Deksterova glava je bila kraj Bretovog levog ramena. Kada se probudio, Bret je shvatio da Dekster nije pri svesti i da mu je lice promenilo boju", navedeno je u policijskom izveštaju. "Kamins se uplašio, počeo je da vrišti, pobegao iz kupatila i povratio po tepihu u dnevnom boravku. Posle se vratio u prijateljevu kuću i dao izjavu policiji."

Niko se još ne tereti za ono što se dogodilo, a čeka se rezultat autopsije, koji bi trebalo da pokaže uzrok Deksterove smrti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.