Četvoro uhapšenih zbog ubistva ambasadora SAD

Četiri osobe uhapšene zbog napada na američki konzulat u Bengaziju, u kome je ubijen ambasador SAD u Libiji Kristofer Stivens i još trojica službenika ambasade.

Četiri osobe uhapšene zbog napada na američki konzulat u Bengaziju, u kome je ubijen ambasador SAD u Libiji Kristofer Stivens i još trojica službenika ambasade.

Policijski zvaničnik je kazao da su četvorica uhapšenih lišeni slobode u svojim domovima i da za sada ne može detaljnije da govori da li pripadaju nekoj grupi i koji je bio motiv napada.

Iznenadni napad na američki konzulat započeo je u utorak u 21.30 sati, kada je nekoliko granata ispaljeno na sam kompleks u kome se konzulat nalazio, uz napad automatskim puškama. Jedan od četvorice Amerikanaca koji su poginuli u napadu bio je bivši pripadnik specijalnih jedinica mornaričke foke.

Napad na konzulat u ubistvo četvorice Amerikanaca oštro su osudili predsednik SAD Barak Obama i državna sekretarka Hilari Klinton.

  • Zoran

    14.09.2012 10:48
    Film je finansiran od Jevreja, napadaci od Muslimana pa vi sada vidite ko pravi ratove u svetu a sve sa precutnom saglasnoscu Pape.
  • 14.09.2012 07:27
    To su teroristicke celije al kaide, koju su organizovali hakani,koje placa Iran, koje organizuje Rusija, koju podrzava Kina.
    Trebali ste voziti bicikl, vidite sta se desava zbog nafte, vidite!.
  • srdjan

    14.09.2012 07:21
    Peace.....a bio je dobar čovek 100%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.