Kalifornija: Dve osobe ranjene u pucnjavi u školi

Najmanje dve osobe ranjene su danas u pucnjavi u jednoj srednjoj školi u gradu Taft u Kaliforniji, a policija je privela osumnjičenog napadača.
Najmanje dve osobe ranjene su danas u pucnjavi u jednoj srednjoj školi u gradu Taft u Kaliforniji, a policija je privela osumnjičenog napadača.

Incident se dogodio oko devet časova po lokalnom vremenu, a osumnjičeni je priveden u roku od 20 minuta.

Lokalna televizijska stanica je primila pozive ljudi koji su se krili u školi, koja je evakuisana.

Zasad nije poznato više detalja o ovom slučaju.

U pucnjavi koja se dogodila 14. decembra u osnovnoj školi u Njutaunu, u Konektikatu, ubijeno je 20 dece i šestoro odraslih, nakon čega je napadač, koji je prethodno ubio i svoju majku koja je u toj školi radila, izvršio samoubistvo.

  • BanatBanacanima

    10.01.2013 22:49
    to je zapad ka kome tezimo.. to je sada IN, s vremena na vreme da se desi neka skolska pucnjava i nekoliko ranjenih i mrtvih deca... hocemo i mi tako kod nas, taj zapadni mentalitet i to sve... da budemo moderni

    kad ste procitali da se nesto ovako desava u zaostaloj Rusiji
  • mrva

    10.01.2013 20:17
    jos oruzja jos oruzja hocu jos...uvesti da se novorodjencadima uz vakcinu udeljuje pistolj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.