Čistačica u Švedskoj nije ukrala voz

Čistačica koja je bila optužena da je upravljala praznim putničkim vozom i udarila u zgradu u predgrađu Stokholma oslobođena je svih optužbi.

Čistačica koja je bila optužena da je upravljala praznim putničkim vozom i udarila u zgradu u predgrađu Stokholma oslobođena je svih optužbi.

Tužilaštvo je saopštilo da je zatvorilo krivični slučaj protiv ove žene, koja je u sudaru zadobila teške povrede.

Naime, zvaničnici smatraju da je ona slučajno pokrenula kompoziciju iz železničkog depoa, dok je čistila vagone tokom noći.

"Sve ukazuje na to da je ovo nesrećan slučaj u kom se poklopilo nekoliko nepovoljnih okolnosti, pa je žena pokrenula voz dok ga je čistila", izjavio je tužilac Per Anderson.

U zgradi u koju je voz udario niko nije povređen.

  • Ime mi je...

    19.01.2013 17:03
    Mi tih problema nemamo. Naši za pokretanje naših TŽV vozova treba biti majstor .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet