Umalo kremirali živu jednomesečnu bebu

Beba u istočnokineskoj oblasti Anhui, koju su lekari proglasili mrtvom, iznenada je zaplakala i sprečila da bude kremirana, prenela je kineska agencija Sinhua.
Beba u istočnokineskoj oblasti Anhui, koju su lekari proglasili mrtvom, iznenada je zaplakala i sprečila da bude kremirana, prenela je kineska agencija Sinhua.

Potvrdu o smrti novorođenčeta koje još nije napunilo ni mesec dana izdala je lokalna dečija bolnica u provinciji Anhui, a prema propisanom postupku, telo preminulog deteta je trebalo da bude kremirano.

Dečačić je imao urođenu manu organa za disanje. Kako su saopštili u bolnici, njegovi roditelji su se 12. novembra saglasili sa prekidom lečenja. Ipak, pošto je dete pokazivalo znake života, nastavljeno je sa transfuzijom. Ispituju se razlozi zbog kojih je dete pogrešno proglašeno mrtvim, a lekar i medicinsko osoblje koji su toga dana dežurali, privremeno su udaljeni sa posla.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet