Porodica se otrovala mesom sa LSD-om

Četvoročlana porodica iz Floride završila je u bolnici, nakon što su pojeli meso kontaminirano drogom LSD, saopštila je danas policija Tampe.
Četvoročlana porodica iz Floride završila je u bolnici, nakon što su pojeli meso kontaminirano drogom LSD, saopštila je danas policija Tampe.

Ocu porodice Roniju Moralesu pozlilo je u ponedeljak, pa je porodica pozvala Hitnu pomoć. Po dolasku u bolnicu, pozlilo je i njegovoj nevenčanoj ženi Džesici Rosado, koja je u devetom mesecu trudnoće. Lekari su indukovali porođaj i ona je rodila zdravog dečaka.

U bolnici je, međutim, pozlilo i njihovim ćerkama, Ilejni i Rejni Serano, koje su imale halucinacije i osećale se loše, usled čega je čitava porodica hospitalizovana.

Šefica policije Tampe Džejn Kastor rekla je da su svi članovi porodice patili od višestrukih simptoma. "Imali su halucinacije, vrtoglavicu, ubrzani rad srca i teškoće u disanju", izjavila je ona.

Roni Morales i devojčice su pušteni kući u sredu, dok su majka i novorođenče izašli iz bolnice sledećeg dana.

Policija je saopštila da još nije poznato kako je LSD završio u mesu. Takođe, porodica nije znala da su se otrovali dok im nije pozlilo.

"Porodica ne zna odakle je ta droga mogla da tu završi, a nema indicija da je umešan bilo koji član te porodice", istakla je Kastor.

Kako je navedeno, oni su jeli odrezak kupljen u "Volmartu", a predstavnici ovog marketa sarađuju sa policijom.

Iz "Volmarta" su saopštili da su "duboko uznemireni ovom situacijom". "Mi želimo odgovore i posvećeni smo saradnji sa vlastima da se stvar istraži. Znamo da naši kupci očekuju bezbednu, kvalitetnu hranu i zahtevamo od naših dobavljača da ispune naše visoke standarde o bezbednosti hrane. Nije jasno gde i kako je hrana pokvarena, ni da li se to dogodilo nakon kupovine. Ipak, iz opreza smo povukli preostale proizvode iz prodavnice. Naš dobavljač nam je rekao da nemaju izveštaja o sličnim incidentima. Gledamo snimke naše nadzorne kamere da utvrdimo postoji li nešto što bi pomoglo istrazi. U ovom trenutku, ne znamo da postoji bilo kakva sumnjiva aktivnost", saopštili su iz "Volmarta".

  • Horacio

    08.03.2014 22:49
    &Bekla
    Krava komanka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.