Reditelj optužen za stradanje ekipe

Režiser filma "Midnight Rider" o pevaču Gregu Almanu i dva člana produkcije optuženi su za ubistvo iz nehata, jer je tokom snimanja na pruzi teretni voz naleteo na filmsku ekipu i usmrtio sedam osoba.

Režiser filma "Midnight Rider" o pevaču Gregu Almanu i dva člana produkcije optuženi su za ubistvo iz nehata, jer je tokom snimanja na pruzi teretni voz naleteo na filmsku ekipu i usmrtio sedam osoba.

Tužioci su saopštili da se optužnice odnose na režisera Rendala Milera, njegovu suprugu i poslovnu partnerku Džodi Savin i izvršnog producenta Džeja Sedriša.

Nesreća se dogodila pre četiri meseca na pružnom prelazu na jugu američke savezne države Džordžije. Iako je ekipa imala dozvolu da snima na industrijskom zemljištu oko pruge, nije imala dozvolu da snima na samim šinama.

Kazna za ubistvo iz nehata u Džordžiji je do 10 godina zatvora, a za povredu poseda kao krivično delo godinu dana zatvora.

Režiser Miler je izjavio u maju da nije znao da je njegova ekipa u opasnosti. "Pojma nisam imao da je pruga u upotrebi", rekao je Miler.

  • -

    04.07.2014 11:44
    -
    koliko bi tamo dobio despot iznormalnefamilije za nehoticno ubistvo troje "dok juri za kolima hitne pomoci" u kojima je diler droge?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).