"Najhladnije" na Kopaoniku sa 23 stepena

U Srbiji je najtoplije u Kragujevcu i Leskovcu, gde je u 13 časova izmeren 31 stepen, a najhladnije na Crnom Vrhu i Kopaoniku gde je temperatura 23 stepena.
U Srbiji je najtoplije u Kragujevcu i Leskovcu, gde je u 13 časova izmeren 31 stepen, a najhladnije na Crnom Vrhu i Kopaoniku gde je temperatura 23 stepena.

U Zrenjaninu, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Požegi, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Dimitrovgradu izmereno je 30 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). U Novom Sadu, Kikindi, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Velikom Gradištu, Kraljevu, Zaječaru i Vranju izmereno je 29, Negotinu i Sjenici 28, na Zlatiboru 27, a na Paliću i u Somboru 26 stepeni.

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode - obilnije padavine, olujni vetar i pojava grada. Kako je saopštio ranije danas RHMZ, jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni, dok će vetar biti umeren, povremeno jak, severni i severozapadni.

  • Nišlija

    06.05.2015 18:37
    Najtopliji Leskovac, Kragujevac, Niš i Dimitrovgrad.

    Južnije-toplije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija