Požar uništio kompletnu arhivu inspekcija u Kragujevcu

U požaru koji je sinoć izbio na šestom spratu gradske uprave Kragujevca, uništena je kompletna arhiva građevinske, komunalne i inspekcije za saobraćaj i puteve, rečeno je danas na sednici gradskog veća.
U požaru koji je sinoć izbio na šestom spratu gradske uprave Kragujevca, uništena je kompletna arhiva građevinske, komunalne i inspekcije za saobraćaj i puteve, rečeno je danas na sednici gradskog veća.

Gradsko veće Kragujevca formiralo je, na vanrednoj sednici, Komisiju za utvrđivanje i procenu štete nastale usled požara. Zadatak komisije, koja će brojati 15 članova, jeste da u najkraćem roku napravi procenu štete i predloži mere za sanaciju.

Načelnici gradskih uprava i drugi rukovodioci organizacionih jednica u obavezi su da do 8. jula do 15 časova Komisiji dostave izveštaje o oštećenjima.

Na sednici se čulo i da je otežan rad uprave za finansije koja se nalazi na četvrtom spratu, zbog velike količine vode koja je prodrla u kancelarije i isključene struje, ali da arhiva te uprave nije uništena.

  • novosadjan

    08.07.2015 11:07
    a neko se sklonio na godisnji
  • Vlada

    07.07.2015 20:51
    ...
    Radomir Nikolić, sin preCednika Srbije, gradonačelnik je Kragujevca. Zar nije sumnjivo da se ovako nešto desi kada znamo kako politila funkcioniše?
  • 07.07.2015 19:58
    slučajno???
    i to baš Kg...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.