Dvoje povređenih u saobraćajki

Dvoje Novosađana povređeno je juče, kada je na njih na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Lazara i ulice Kola srpskih sestara naleteo vozač "opel vektre".
Dvoje Novosađana povređeno je juče, kada je na njih na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Lazara i ulice Kola srpskih sestara naleteo vozač "opel vektre". Povređeni pešaci prevezeni su u Urgentni centar i nisu u životnoj opasnosti.

Ženi su konstatovane lake povrede i posle ukazane pomoći puštena je kući, dok je njen otac zadržan u bolnici zbog daljih pregleda. Novosađanka i njen otac bili su, prema rečima svedoka, na pešačkom prelazu kada je na njih naletela "opel vektra" novosadskih tablica, koja se kretala od Balzakove prema ulici Cara Dušana.

Policija je obavila uviđaj, a uzroci nezgode biće poznati nakon istrage.

  • h

    15.09.2010 07:32
    ovaj pesacki prelaz je inace kritican.... svaki put kad prelazim cak i kad me vozac iz jedne trake pusti da predjem, gledam jos par minuta hoce izleteti neko iz drugih traka, a uvek neko i izleti. boli njih uvo sto je tu iscrtana zebra...
  • 14.09.2010 12:14
    Treba ukinuti uslovno zeleno u Novom Sadu!
  • Sofija

    14.09.2010 12:11
    Da, stvarno gde zašto svi tako jure? Kuda? Za čim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.