FOTO: Silovatelji, dileri, krijumčari i ubice hapšeni širom Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da su policajci u velikoj akciji potrage pod nazivom "Cunami" priveli i zadržali 68 osumnjičenih za teška krivična dela, poput droge, ubistava, trgovine ljudima, silovanja...

Za privedenih 68 lica se očekuje određivanje pritvora, a prikupljeno je dovoljno dokaza da su osumnjičeni kao izvršioci krivičnih dela.

Stefanović je precizirao da se radi o krivičnim delima silovanja, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenja narkotika, krijumčarenja ljudi i nedozvoljene polne radnje.

Akcija nazvana "Cunami" je sprovedena u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu i drugi gradovima širom Srbije, a traga se za još oko 10 lica.

Tokom akcije je zaplenjeno više kilograma droge, a nađene su i dve laboratorije za njenu proizvodnju.

U jednom stanu u Beogradu su nađena četiri migranta, žrtve trgovina ljudima.

Zaplenjeno je šest pištolja, jedan revolver i jedna automatska puška, kao i veća suma novca.

Uhapšena su i četiri državljanina Bugarske, šverceri droge preko Srbije ka Zapadnoj Evropi.

U njihovim vozilima su nađena 2,2 kilograma heroina, čija bi vrednost u ilegalnoj trgovini bila 150.000 evra, rekao je Stefanović.

  • Observer

    12.09.2016 10:34
    Naivni
    Po komentarima se vidi da je u narodu sve manje Naivnih slikara i da se štitimo protiv bacanja peska u oči. Vlasti preostaje da nađe neki drugi obilazak do naših naivnih duša. A možda je predstava za EU, kod njih ima još naivaca !
  • Carls Tejlor

    11.09.2016 18:34
    Znaci pola SNS-a je uhapseno prema ovoj prici.
  • DonJuan

    11.09.2016 14:57
    Kakvo nam poskupljenje, osim struje, sutra spremaju, kad nam danas mazu oci ovim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.