Funkcioner MUP-a radio za CIA?

Pripadnici BIA priveli su visokog funkcionera Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji je osumnjičen za odavanje poverljivih informacija operativcima CIA koji su na službi u Ambasadi SAD u Beogradu, nezvanično se saznaje.

Novosti navode da je funkcioner Uprave kriminalističke policije priveden pre nekoliko dana.

List tvrdi da je policijski funkcioner osumnjičen da je Amerikance redovno izveštavao o aktivnostima u kabinetu ministra policije Srbije Nebojše Stefanovića, kadrovskim promenama, stanju u službi, kao i policijskim akcijama na terenu. Kako se navodi, prikupljene informacije je direktno predavao operativcima CIA, a već duže vreme bio je pod prismotrom.

Izvor lista navodi da su još neki državljani Srbije upleteni u odavanje informacija stranim službama i da se ti kontakti proveravaju.

  • mirjana

    15.10.2016 14:24
    Javila sam Djuri da blokira aerodrom...Može jedna Februarska? ..Oktobarska?....
  • Regards

    15.10.2016 14:08
    Samo da se javim, da pozdravim amerikance i da im kažem da ih i dalje ne volim.
    Najblaže rečeno. Za njihovu statistiku i istraživanja. Pozdravite i momke u Phoenix-u.
    By the way, ne morate biti rusofil da bi ste ne voleli amerikance.
  • Nensi

    15.10.2016 13:40
    Pustite čoveka na miru, nemojte zbog toga da kvarimo odnose sa našim američkim prijateljima. Mir, mir, mir, niko nije kriv. Ova vlada je toliko napora uložila da budemo dobri sa Amerima, tako da je ovo jedan mali beznačajni incident ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.