Maloletnik ukrao 11 kola u Novom Sadu

Novosadska kriminalistička policija će podneti krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjeg M. Z. iz Veternika, zbog sumnje da je u poslednja dva meseca u Novom Sadu ukrao 11 i pokušao da ukrade još tri vozila.

Novosadska kriminalistička policija će podneti krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjeg M. Z. iz Veternika, zbog sumnje da je u poslednja dva meseca u Novom Sadu ukrao 11 i pokušao da ukrade još tri vozila.

Policija je pronašla  ukradene automobile i vratila ih vlasnicima.

Taj šesnaestogodišnjak krao je automobile marke "zastava", "škoda" i "opel", a jednom je otuđio i manji kamion. Vozila je sakrivao na više lokacija u gradu, a namera mu je bila da ih u jednom momentu sve proda. Uhapšen je u noći između nedelje i ponedeljka kada je kradenim golfom izazvao saobraćajnu nesreću.

Maloletnik je, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji za maloletnike, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Ranije je već osuđivan za razbojništva, obijanje prodavnica i siledžijsko ponašanje.

  • Veternik Kraljevina

    08.12.2010 22:27
    Bravo Zuberu,..... :)
  • zbunita

    19.11.2010 21:59
    koliko jos?
    Mamooo Srbijo, kad ces se opametiti i prestati da decu i maloletne delikvente smatras yrelim i odgovornim bicima?
  • veternik cz

    11.11.2010 21:41
    veternik mafija....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.