VIDEO: Autobusu otkazale kočnice i prevrnuo se kod Valjeva, dvadesetak povređenih

Oko 20 ljudi je povređeno kad se na putu Valjevo-Bajina Bašta, u blizini brane Stubo Rovni, prevrnuo minubus.
Na autobusu kragujevačkih registarskih tablica otkazale su kočnice, potom je udario u stenu i prevrnuo se na kolovoz. U autobusu su bili članovi planinarskog društva "Žeželj" iz Kragujevca koji su se vraćali sa Povlena.
 
Od 29 putnika, koliko ih je bilo u vozilu, 18 povređenih je već stiglo u Urgentni centar Opšte bolnice i njihovo zbrinjavanje je u toku. Kako javlja "Blic", najteže povređen je vozač minibusa, koji je, prema nezvaničnim informacijama, ispao iz vozila nakon što je uspeo da "propne" minibus, koji je udario u stenu i prevrnuo se na krov. Vozač je tako uspeo da spreči veću tragediju.Iz bolnice su saopštili da će uskoro biti data i zvanična informacija za javnost.
 
"Putevi Srbije" su saopštili da je zbog saobraćajne nezgode prekinut saobraćaj na deonici Valjevo-Bajina Bašta. Alternativni pravac je kroz naselje Rovni.
 
  • B

    29.07.2017 21:57
    Jadni ljudi! Nadam se da će svi biti dobro!
  • Blackdevil

    29.07.2017 21:16
    Ajmo sad inzenjeri saobracaja, opletite po vozacima. Cekam komentare da se malo razveselim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija