Pojačana kontrola na graničnim prelazima

Ministarstvo unutrašnjih poslova ove nedelje započelo je pojačanu kontrolu na graničnim prelazima, zbog sve češćih pokušaja zloupotrebe bezviznog režima koji Srbija ima sa pojedinim državama.
Pojačana kontrola na graničnim prelazima
Foto: 021
"Samo u jednom danu na Aerodromu "Nikola Tesla" vraćeno je 20 državljana, koji dolaze iz Irana, Indije i Mongolije, a koji nisu ispunjavali uslove za ulazak u našu zemlju, tačnije imali su falsifikovane putne isprave. Pojačana kontrola je uvedena, nakon što je uočeno da pojedini strani državljani pokušavaju da, preko Srbije, na neregularan način otputuju u neku od država Evropske unije, najčešće Nemačku, Veliku Britaniju i Austriju", istakao je pomoćnik ministra i načelnik Sektora za međunarodnu saradnju, evropske poslove i planiranje Zoran Lazarov
 
Lazarov dodaje da ovim merama Ministarstvo unutrašnjih poslova štiti i Republiku Srbiju, ali i druge evropske države.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija