Uhapšena žena koja je napala dečaka u Jagodini

Policija u Jagodini uhapsila je Z.P. (37) zbog sumnje da je zajedno sa svojom 43-ogodišnjim suprugom, ispred jedne stambene zgrade u tom gradu, fizički napala petnaestogodišnjaka.
Uhapšena žena koja je napala dečaka u Jagodini
Foto: Pixabay
Na društvenim mrežama se u utorak pojavio snimak na kome se vidi kako žena prilazi grupi dece ispred ulaza jedne zgrade, viče na jednog od dečaka i udara ga. Kako se čuje na snimku, žena viče "koga si šutirao, koga si šutirao" i dodaje "još iz škole te čekam... znaš šta ću da ti radim kad se vratim u školu".
 
Neko od prisutne dece je snimio incident i postavio na YouTube, a majka udarenog dečaka je slučaj prijavila policiji. Ona je medijima rekla da njen sin ima srčanu manu, a da je nakon incidenta povraćao i žalio se na bolove u glavi.
 
Prema njenim rečima, incidentu je prethodio sukob dečaka sa sinom para koji ga je presreo ispred zgrade.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.
  • Siva budućnost

    20.06.2019 10:11
    Mladi su pre 30tak i više godina bili simbol radosti, lepote, budućnosti, a većina nije smela da pisne pred starijima bez dozvole. Danas se mnogima diže kosa na glavi pri pomenu maloletnih jedinki koje su postale simbol drskosti, razmaženosti, agresivnosti. Oni su samo odraz stanja u društvu prepunog konflikata i problema. Možda će svoju decu bolje vaspitati, naučeni na greškama svojih roditelja.
  • Shimmy

    19.06.2019 22:24
    Ako ako
    Roditelji malog alekse bi radije odlezali, mozda i odrobijali da ih se sada pita, ali bi njihovo dete bilo zivo.
    Pravda za roditelje! U doba borbe za egzistenciju cisto sumnjam da bi roditelji nasli vremena da se bakcu sa klincem od 15 godina da nije bilo zaista bitno. ALO OBA RODITELJA SE AKTIVIRALA, bravo za porodicu!
    Tudje postuj, NA SVOJE NE DAJ!
  • Epilog

    19.06.2019 21:41
    Sad će biti podneta tužba protiv roditelja dečaka zbog lomljenja ruke devojčici, a protiv ove žene zbog nasilja nad "sirotim" dečakom.

    Obe porodice će državi platiti kaznu zbog toga što država ne radi svoj posao.

    Jer, da država, obrazovni sistem i sociolozi rade svoj posao, dečak nasilnik bi na vreme bio odstranjen iz škole, a roditelji ne bi morali da brane svoju decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.