Od 1. jula vozačke dozvole i na kućnu adresu

Od 1. jula vozači u Srbiji će moći da vozačke dozvole od MUP-a dobiju preko Pošta Srbije na kućnu adresu, navodi se u izmenjenom Pravilniku o vozačkim dozvolama koji je donet 13. juna, a danas je objavljen u Službenom glasniku Srbije.
Od 1. jula vozačke dozvole i na kućnu adresu
Foto: Pixabay
Prilikom podnošenja zahteva za izdavanje vozačke dozvole, podnosilac će birati hoće li dozvolu preuzimati u prostorijama MUP-a ili dostavom na adresu prebivališta.
 
Troškove dostavljanja vozačke dozvole na kućnu adresu snosi podnosilac zahteva, a dostavljanje obavlja "Pošta Srbije".
 
Nakon preuzimanja vozačke dozvole preko pošte, podnosilac zahteva dužan je da uništi isteklu vozačku dozvolu, dok se posle preuzimanja vozačke dozvole u MUP-u stara dozvola poništava i vraća vozaču, navodi se u Pravilniku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ćuta: Ono što smo danas videli je Kolumbija

Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ocenio je da je današnje glasanje na lokalnim izborima u Srbiji obeležio "niz nepravilnosti" za koje je optužio Srpsku naprednu stranku (SNS).