VIDEO: Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali zbog prolaska rudarskog bagera

Ibarska magistrala na delu od Lazarevca do Stepojevca zatvorena je za saobraćaj zbog prolaska rudarskog bagera "Glodar 10" teškog 1.600 tona, saznaje RTS.
Saobraćaj je preusmeren na alternativne putne pravce.
 
Zbog prolaska bagera je i železnički saobraćaj na pruzi Beograd–Bar kod Vreoca obustavljen od ponedeljka na tri dana.
 
EPS seli rudarsku opremu sa "Polja D" na novi kop "Radljevo", a prvi je ka novom kopu krenuo bager "Glodar 10" težak 1.600 tona.
 
  • Vlada

    18.09.2019 12:56
    @Kinez
    Koj si ti Kralj !!! Imas li ti predstavu uopste koliko je ovo cudo?
  • Lala

    18.09.2019 10:46
    U zemljama gde se vodi racuna o zivotu stanovnika ovo se radi nocu i kada je saobracaj najmanjeg intenziteta.
  • Inženjer

    18.09.2019 10:38
    @kinez
    Prvo, zato što bi jedan "deo", kako god da ga podeliš, bio previše ogroman čak i za vangabaritni transport. A da ga seckaš na pojedinačne cevi i profile, prvo nikad ga ne bi kako treba sastavio više. Drugo, koštalo bi kao da ga novog praviš. Nigde u svetu se rotorni bageri ne rastavljaju, osim za otpad. Pogledaj po netu. Dižu puteve, dalekovode i pruge, plaćaju hektare i hektare ugaženih useva i sređivanje tog zemljišta posle, i opet je značajno jeftinije i jednostavnije nego da ga rastaviš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija