Bujošević: RTS trapavo postupio oko Informera, ne treba prenositi bljuvotine

Generalni direktor Radio-televizije Srbije (RTS) Dragan Bujošević ocenio je da je RTS "trapavo" postupio kada je preneo raspravu sa tvitera u slučaju lista Informer i da "nije trebalo da prenosi sve one bljuvotine".
Jedino što je trebalo da RTS uradi je da obavesti javnost da je neko pretio novinaru i tu da stane, rekao je Bujošević za Novosti.
 
Bez obzira šta ja mislim o (Draganu J) Vučićeviću i koliko tužbi smo protiv njega podneli - i ja i novinari RTS, ni njemu, kao ni bilo kom novinaru niko ne sme da preti i na tu činjenicu RTS treba da ukaže, objasnio je Bujošević.
 
Bujošević ističe i da svaki novinar ima onoliko slobode za koliko se izbori i to podrazumeva određenu cenu.
 
"Meni u Politici nisu objavili ništa skoro dve i po godine. Jesam li išao po ulici i vikao zbog toga? Kada su nam 1998. godine sudili zbog rušenja ustavnog poretka s 'Evropljaninom', nisam plakao, iako bih, da presuda nije ukinuta, i dan - danas plaćao tu kaznu. Izbor je vaš. Ako hoćeš da to radiš, plati cenu. Tačka", zaključio je Bujošević.
  • Aleksandar

    17.10.2019 14:22
    Verovatno, najveći beskičmenjak današnjice!
  • Milan NS

    17.10.2019 10:28
    Spin
    "Bez obzira šta ja mislim o (Draganu J) Vučićeviću i koliko tužbi smo protiv njega podneli - i ja i novinari RTS, ni njemu, kao ni bilo kom novinaru niko ne sme da preti i na tu činjenicu RTS treba da ukaže, objasnio je Bujošević."

    Kao političari vladajuće stranke: "Čuo sam da su pretili pekaru, ali ŠTA SU NJEGOVI NAMA RADILI?!"
  • Bili Kid

    17.10.2019 01:23
    TV Bastilja opet na programu. Pogledajte se u ogledalo 5-oktobarci sta ste docekali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija