Sedam cisterni iskliznulo iz šina u Resniku, iz jedne curi gorivo

Na izlazu iz železničke stanice Resnik u Beogradu, jutros je iskliznulo sedam cisterni sa dizelom, iz jedne curi dizel gorivo, ali povređenih nema, niti ima opasnosti po stanovništvo i životnu sredinu, saopštila je "Srbija kargo".
Sedam cisterni iskliznulo iz šina u Resniku, iz jedne curi gorivo
Foto: Pixabay (ilustracija)
U saopštenju se navodi da je jutros u 7:06 časova, na izlazu iz stanice Resnik, na pruzi Beograd - Niš, došlo je do iskliznuća sedam cisterni natovarenih dizel gorivom, a jedna od tih sedam cisterni se prevrnula i iz nje curi gorivo.
 
Povređenih u ovom incidentu nije bilo, a nema ni opasnosti po stanovništvo, ni životnu sredinu, ističe "Srbija kargo". 
 
Odmah su na lice mesta izašle vatrogasne ekipe, ekipa MUP -a, interventna ekipa vlasnika cisterni, kao i železnička komisija. Teretni voz je saobraćao iz Pančeva za Crveni Krst i u svom sastavu je imao 21 cisternu.
 
Na ovoj deonici pruge Beograd - Niš saobraćaj je trenutno u prekidu, kaže se u saopštenju.
  • Sava

    29.02.2020 23:08
    Menadzeri
    A sektor za vanredne situacije izmislja polaganje ispita za procenu katastrofa od poplava a ovim se ne bave,jer je to Spanija za njih nisu culi za proracune pri hemijskim udesima...Ali zato znaju da ruse na ispitu na Kom ni ne znaju da ispredaju sta treba Ali znaju da uzmu 45 hiljada.
  • Emotivna ovca

    29.02.2020 15:37
    Namibija u centru Evrope
    Hoce to od previse odrzavanja
  • objasnjenje

    29.02.2020 14:33
    Moze li neko da mi objasni kako nema opasnost po zivotnu sredinu kad curi gorivo iz cisterne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.