Lečić se povukao sa čela Demokrata Srbije

Lečić se povukao sa čela Demokrata Srbije Glumac Branislav Lečić saopštio je danas da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije zbog navoda da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld.
Lečić se povukao sa čela Demokrata Srbije
Foto: 021.rs
"Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije. Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju", objavio je Lečić na Fejsbuku.
 
 
Prethodno je Beogradsko dramsko pozorište saopštilo da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić zbog aktuelne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave, o čemu opširnije čitajte OVDE.
 
Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u intervjuu za Insajder navela da ju je silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine i da je htela da izbegne da otkrije ime silovatelja, ali da je "jedna kap prelila čašu".
 
Objavljen je i snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je dostavljen i tužilaštvu. Kako je najavljeno, Lečić će sutra dati izjavu policiji, kako je najavio u video obraćanju, o čemu više na OVOM linku.
  • Niko

    26.03.2021 12:20
    Auu al ga napada n1 i nova,sta je to sad a pravis se Leko da si opozicionar. Dodje ti Djiki glave sa Solakovim medijima. Ako si kriv robija,mada ko te napada???
  • titova pionirka

    25.03.2021 23:05
    Hocemo dozivotnu robiju za sve silovatelje
  • Evo

    25.03.2021 20:52
    Ovako
    Ne moram da budem clan nijedne stranke ali mogu da zaokruzim Sumarca gde kod on bio: Sutra da kaze da je u sastavu zelene stranke vilo bi mi prihvatljivo da glasam ako je nosilac liste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija