Savo Manojlović od suda traži da Željko Mitrović i Milomir Marić dobiju staratelje

Direktor kampanje pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović podneće sudu predlog da se po službenoj dužnosti Željku Mitroviću i Milomiru Mariću delimično ili u potpunosti oduzme poslovna sposobnost.
U saopštenju "Kreni-promeni" se navodi da, prema zakonima Srbije, punoletno lice koje u svojim postupcima neposredno ugrožava sopstvena prava i interese ili prava i interese drugih lica može biti delimično lišeno poslovne sposobnosti i može mu se odrediti staratelj.
"U TV duelu na Radio-televiziji Vojvodine Mitrović nije izgledao i nije se ponašao dobro. I kao pravnik i kao čovek osetio sam duboku zabrinutost", konstatovao je Manojlović.
"Sudu ću, između ostalog, dostaviti i snimak navedene emisije kao dokaz da bi gospodin Željko Mitrović trebalo da bude lišen poslovne sposobnosti. Što se tiče gospodina Milomira Marića, sud može pogledati bilo koju njegovu emisiju", saopštio je Manojlović.
 
On je ukazao Regulatornom telu za elektronske medije da, iako se sada ne mogu dodavati posebni kriterijumi, pitanje poslovne sposobnosti urednika ili vlasnika televizije koja konkuriše za nacionalnu frekvenciju, može biti od izuzetnog značaja kao pokazatelj na koji će se način koristiti nacionalna frekvencija.
  • Maca

    25.06.2022 08:54
    Rtv Vojvodini i Ljubici Gojgić
    Ne mogu da se načudim šta ste dozvolili

    Uvek odmerena i krajnje profesionalna Ljubica Gojgić je pristajanjem na ton i rečnik Željka Mitrovića uništila i svoj ugled (nosilac Francuske legije časti !)i ugled RTV Vojvodine i ponizila sve nas koji vas redovno pratimo jer je dozvolila da vredja i svog sagovornika ali i našu Pokrajnu (on naglašava da nije u Vojvodini već u Beogradu u Happy tv studiju a kad je ona rekla da je na RTV ,on je odbrusio jedino ako granice Austrougarske iste kao nekad tj sad iste kao granice Vojvodine )

    Dalje je nastavio da se prostački izražava,da on vodi intervju ,da ispituje agresivno Manojlovića a ona nije prekinula emisiju!!!

    MORALA JE PREKINUTI INTERVJU I ODRŽATI SVOJ,NAŠ I VAŠ NIVO!!!
  • Milan

    24.06.2022 22:04
    Je li opet neka peticija? Navali narode a mozete glasati i vise puta. Bar jednom kao Paja Patak.
  • Eon

    22.06.2022 17:30
    Teško ih i nabrojati
    Ideja je duhovita i genijalna u isto vreme. Kandidata ima i previše naročito u redovima sekte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.