Jovanović: EU ideja nikad slabija

LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju, izjavio je predsednik ove stranke Čedomir Jovanović i upozorio da su sve ideje na kojima je građena Srbija fatalno ugrožene a da evropska ideja nikada nije bila slabija.
LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju, izjavio je predsednik ove stranke Čedomir Jovanović i upozorio da su sve ideje na kojima je građena Srbija fatalno ugrožene a da evropska ideja nikada nije bila slabija.

Jovanović je na sednici Glavnog odbora stranke rekao da LDP ne može da podrži državni plan za Kosovo i Metohiju, jer je on izraz politike koja uništava zemlju, naglašavajući da se problemi ne mogu rešavati "Miloševićevim metodama".

Navodeći da novu politiku prema Kosovu može da donese samo LDP, Jovanović je naglasio da nema ničeg istorijskog "u rukovanju Dačića i Tačija, kao i prethodnom susretu Tadića i Tačija, osim ako istorijskim ne smatramo da iz generacije u generaciju ponavljamo iste greške".

Na odgovor naprednjaka nije se dugo čekalo, a kako poručuju iz SNS, počelo je da se obistinjuje ono što je predsednik ove stranke Aleksandar Vučić najavio na početku borbe protiv korupcije da će "pojedinci iz poslovno-političkih krugova, poput Jovanovića, sve češće pokazivati nervozu i besmislenim izjavama pokušavati da diskredituju rad vlade".

Srpski naprednjaci su pozvali predsednika LDP da, kada je reč o Kosovu i Metohiji, konačno precizira svoj stav u vezi s teritorijalnim integritetom Srbije.

"Srpska napredna stranka je zadovoljna zbog toga što Čedomir Jovanović i njemu slični pokazuju sve veću nervozu zbog postupaka Vlade Srbije, pre svega, u vezi sa borbom protiv korupcije i kriminala, jer dokle god je ta nervoza kod njih prisutna, to će biti znak da Srbija ide u dobrom pravcu", navodi se u saopštenju SNS.

  • 29.10.2012 07:19
    Ceda je jedan od kvazi politicara koji ne zeli da Srbija bude sastavni deo EU

    sta bi on tada radi, tada mu ne bi ni hodanje, ni izlizani djonovi vise pomogli
    i brzo bi se svi politicari od pre 20 god do danas nasli na pravim mestima
  • paolo

    28.10.2012 18:48
    !
    Hvala bogu, dosta vise i K. i M...
    Naravno da je omrazen kad otkriva toplu vodu da su k. i m. dovidjenja...
  • @NikolaNS - Bogu hvala da je

    28.10.2012 18:12
    Koga ubrajate u razumne?
    Nece biti da Cedu ubrajate u razumne ljude?
    Nego, na stranu sva njegova dela od Silerove pa do danasnjih dana, mene zanima njegovo mesto i uloga u nesrecnim desavanjima u Vukovaru. O tome je malo ko ikada govorio, a nece biti da taj takav kakav je nema ucesca u domovinskom ratu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.