Policija traga za ubicama mladića (Foto)

Policija traga za Jovanom Cvetkovićem (1992), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio Novosađanina Stanka Popova (1988) i teško povredio njegovog brata Gorana (1992).
Policija traga za Jovanom Cvetkovićem (1992), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio Novosađanina Stanka Popova (1988) i teško povredio njegovog brata Gorana (1992).

Zbog osnovane sumnje da je bio saučesnik u pomenutom krivičnom delu, intenzivno se traga i za Denijem Uremovićem (1990), takođe iz Novog Sada. Građani koji imaju bilo kakve informacije o dvojici osumnjičenih pozvani su da se jave Policijskoj upravi u Novom Sadu, pozivom na broj dežurne službe 92.

Juče je policija uhapsila državljanina Hrvatske Dejana Sedlana (1991), takođe osumnjičenog za saizvršilaštvo u pomenutom ubistvu, a njemu je, posle saslušanja u Višem sudu, određen pritvor.

Pucnjavi prethodila rasprava

Ubistvo se desilo u nedelju oko 3:30h u Železničkoj ulici ispred broja 5. Kako smo nezvanično saznali, nastradali mladić je radio u obezbeđenju narodnjačkog kluba "Kili", koji se nalazi u Poštanskoj ulici, kod bioskopa Jadran. Prema nepotvrđenim informacijama, pucnjavi je prethodila rasprava ispred kluba Stanka i nekoliko pijanih gostiju. Kada je Stanko krenuo kući sa svojim bratom, presrela su ih trojica momaka i posle kraće rasprave jedan mu je ispalio hitac u glavu, a njegovog brata ranio u vrat.

Inače, Stanko je od ranije poznat policiji zbog tuča u lokalima u kojima je radio kao obezbeđenje.

  • 10.12.2012 03:41
    Taj monstrum,nije ubio samo jednu osobu,vec je ovim zlodelom iscupao srce Stankove majke,oca,brace,prijatelja i svih ostalih koji su ga voleli.Jer,nijedna kazna,ni od hiljadu godina zatvora nece moci ispuniti njihovu prazninu u dusi.
  • MAJKA

    27.09.2010 17:51
    POLICIJA TRAGA ZA UBICAMA
    ZA UBICAMA...DOK SUD NEKAZE STA SU NIJEDNE NOVINE NE MOGU DA IH NAZIVAJU.STAVITE SLIKE SVIMA KOJI SU SE POJAVLJIVALI I PRE I POSLE U HRONIKAMA
  • Професор са Грбавице

    23.05.2010 20:43
    Грешиш... тужна, песимистична Девојко с 5 тачкица! Коментари у вези са овим и сличним чланцима могу неком и помоћи, веровала у то или не. Како помоћи? Помоћи да се раздоји битно од небитног, суштинско од формалног... Драго ми је што си поделила информацију с нама на овом, како ти кажеш ,,неважном Форуму,, о свом ооодличном познавању Јована.Али, зар је то важно? Важно је само да се наглас констатује колико је погубан и непромишљен чин екстремне ичи било које друге агресије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija