Počinje Beogradski Sajam automobila

Beogradski Sajam automobila i motocikala, na kome će učestvovati više od 260 izlagača, otvoriće danas u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.
Beogradski Sajam automobila i motocikala, na kome će učestvovati više od 260 izlagača, otvoriće danas u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.

Sajam automobila i motocikala, koji će trajati do 23. marta, najznačajnije su ovogodišnje manifestacije u auto i moto industriji u zemlji i okruženju.

Na četvrtom Sajmu automobila i osmom Međunarodnom sajmu motocikala učestvovaće svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju na domaćem tržištu, pa će ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša iz zemlje i okruženja biti u prilici da upoznaju nove modele. Na sajmu će biti predstavljen i novi Ikarbusov gradski 12-metarski autobus "IK 112 LE", koji je razvijen u saradnji sa kompanijom Mercedesom. Kao jedini domaći proizvođač automobila, kompanija Fijat automobili Srbije će se predstaviti zajedno sa svojim uvoznim programom, modelima brendova alfa romeo€, œlančia€ i €œdžip€ (Jeep), dok će prvi srpski Formula student tim ''Drumska strela 2014" predstaviti unapređeni bolid.

Cena pojedinačne ulaznice na Sajam automobila i motocikala iznosi 300 dinara, za grupne posete je 200, za đake i studente 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat. Organizatori su najavili da će u četvrtak, 20. marta, biti organizovan porodični dan, kada će, po ceni od 500 dinara, deca do 16 godina u pratnji roditelja moći porodično da posete manifestaciju.

Radno vreme manifestacije biće od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.