Sveštenik silovao devojčicu?

Pančevačka policija uhapsila je sveštenika M. Đ. (56) u mestu Pločica kod Kovina zbog sumnje da je u više navrata obljubio dvanaestogodišnju devojčicu, piše Alo.

Pančevačka policija uhapsila je sveštenika M. Đ. (56) u mestu Pločica kod Kovina zbog sumnje da je u više navrata obljubio dvanaestogodišnju devojčicu, piše Alo.

Ovaj list piše da je sveštenik otkriven pošto su meštani Pločice počeli da odbijaju da krste decu u crkvi jer su verovali da je pop sklon bludu. Do policije su došle glasine, pa su ubrzo i proverene.

"Tri meseca su pažljivo sakupljane informacije i dokazi. Ubrzo je otkriveno da je sveštenik seksualno zlostavljao devojčicu. Odmah zatim je uhapšen", kaže izvor lista blizak istrazi. "Nije poznato da li je devojčici pretio, pa je ona ćutala ili ju je bilo stid da kaže šta joj se dešavalo", dodao je izvor iz policije.

"Nakon policijskog zadržavanja od 48 sati, njemu je sudija odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i uznemiravanja javnosti", kratko je rečeno za ovaj list u tužilaštvu.

  • 28.03.2014 21:28
    laz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija