Maja Gojković sazvala novu sednicu za sutra

Predsednica parlamenta Maja Gojković sazvala je za sutra u 13 sati sednicu skupštine sa osam tačaka dnevnog reda, među kojima su dva Predloga zakona iz oblasti pravosuđa, jedan iz oblasti građevine, odluka o utvrđivanju sastava Parlamentarnog odbora za stabiizaciju i pridruživanje.
Poslanici će raspravljati o predloženim izmenama zakona o sudijama i o javnom tužilaštvu, koje je podnela grupa od 199 poslanika.

Dok je zakon iz oblasti građevine predložila grupa poslanika, njih 127, pa će se tako rapsravljati o Predlogu zakona o izmeni Zakona o legalizaciji objekata.

Na dnevnom redu su i dva predloga zakona koje je podnela Vlada Srbije - o potvrđivanju Ugovora o trgovini naoružanjem i o potvrđivanju Sporazuma Srbije i Kraljevine Španije o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka.

Među tačkama dnevnog reda su liste kandidata za predsednika Komisije za zaštitu konkurencije i za članove Saveta Komisije za zaštitu konkurencije, koje je podneo Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Narodne skpštine.

Pred poslanicima je i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju sastava Parlamentarnog odbora za stabiizaciju i pridruživanje, koji je podnela predsednica skupštine.
  • Delboj

    27.10.2014 12:04
    Što???
    Da vidimo ko je falsifikovao ličnu kartu Andreja Vučića???
    Ako neka fantomska firma nije platila 20.000.000 miliona PDV znači da je imala zaradu 100.000.000 dinara! I za Fantoma je mnogo!
    Moram da preračunam koliko je to u "gajbicama", a koliko u "koferima"????
    Neko bi trebalo da završi u zatvoru, ako ne zbog 20 miliona onda bar zbog falsifikovanja LK!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.