Sutra otvaranje 21. Festivala ekološkog pozorišta za decu

Svečano otvaranje 21. "Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade" u Bačkoj Palanci, biće upriličeno u festivalskom kampu, ovog četvrtka, 20. avgusta u 21 čas.
Svečano otvaranje 21. "Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade" u Bačkoj Palanci, biće upriličeno u festivalskom kampu, ovog četvrtka, 20. avgusta u 21 čas.

"Shodno motou festivala, koji ove godine nosi naziv '#PRIRODA', potrudili smo se da i svečano otvaranje bude u skladu sa prirodom. U festivalskom kampu koji je smešten kod Sportsko-rekreativnog centra 'Tikvara', FEP-ovci će uz pomoć prirode, otvoriti 21. FEP", najavljuju organizatori.

Nakon svečanog otvaranja, od 22 časa, sledi koncert kluba klasične gitare "Akord" i grupe "El dumo".

"Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade" održava se od 20. do 23. avgusta. Pored predstava koje čine osnov i smisao festivala, posetioce očekuju i brojne radionice, tribine, kao i neizbežni muzički program, koji ove godine realizujemo u saradnji sa organizacijom "Public P" iz Novog Sada.

Glavna muzička atrakcija ovogodišnjeg FEP-a je grupa "Darkwood dub", koja će nastupiti drugog dana festivala, na gradskoj plaži "Grand".

"Pozivamo vas, da zajedno pokažemo najmlađima kako smo se mi, velika deca, igrali u prirodi. Ali i da naučimo igre novih klinci, jer sve je '#PRIRODA'", poručuju organizatori.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina