Beočin: Za deset izbegličkih porodica po 200.000 dinara

Opština Beočin će u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice dodeliti nepovratna sredstva u vidu robe i materijala u iznosu od 200.000 dinara izbegličkim domaćinstvima.

 

Opština Beočin će u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice dodeliti nepovratna sredstva u vidu robe i materijala u iznosu od 200.000 dinara izbegličkim domaćinstvima.

Opština je raspisala javni poziv za izbeglice koje do sada nisu dobijale pomoć.

Cilj beočinske opštine je da se kroz dodelu sredstava pomogne u razvoju i unapređenju dohodne aktivnosti u cilju ekonomskog osnaživanja porodica.

Pomoć je jednokratna i bespovratna, a pomoć će dobiti deset domaćinstava koja imaju prebivalište na teritoriji Beočina.

  • 22.09.2015 10:14
    Samo vas gledamo
    Ovo treba dati Dečjem Selu za grejanje.
    Ovde se vrši neka opasna separacija i podvajanje ljudi po geografskom poreklu.
  • 18.09.2015 20:06
    Da li ce i njihovi unuci dobijati pomoc? Ok, razumem, ali 20 godina je proslo...
  • Lucija

    18.09.2015 14:29
    Beocin daje novac nasim izbeglicama
    Bravo za Beocin.Imamo mi nase izbeglice, zadnjih 25 godina u Srbiju se sjurilo oko milion nasih izbeglica, sa teritorije bivse Jugoslavije i sa Kosova. Njima treba pomoci, njima uvek dajem i dacu.Za ove strane ne dam ni dinara, nismo ih zvali, ne trebaju nam. Mi smo siromasna i mala zemlja, dasta nam je i nas samih. Kazu neki da naselimo ove strance u nasa prazna sela. Pa sta da rade tamo, kose seno i sade kukuruz/ Pa to motike nije videlo. Arapi zive od trgovine i od prodaje nafte, a njihove zene ne rade, vec svake godine radjaju po jedno dete. Cak i kada bi oni hteli da idu u nasa prazna sela, a nece, gde da ih posaljemo? U Svilos u kome se ove godine u skolu upisalo samo jedno dete? Pa kakav bi bio nacionalni sastav djaka za 10 godina? I gde bi nasli tolike ucitelje da predaju na arapskom jeziku? A Svilos bi se zvao Kurdistan. Opametite se, braco Srbi dok nije kasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina