Subotica: Sutra počinje "Jazzire" festival

U Subotici počinje "Jazzire" festival koji će trajati od sutra pa sve do 17. novembra.
U Subotici počinje "Jazzire" festival koji će trajati od sutra pa sve do 17. novembra.

U narednih mesec dana održaće se koncerti na nekoliko lokacija u gradu, a sve to u sklopu 7. "Jazzika" koji organizuje Udruženje "Etnofest".

Subotička džez publika će imati prilike da uživa u tri performansa izvođača iz Subotice, Bukovca, Mađarske, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država i Poljske.

Kroz tri večeri posvećenih savremenoj improvizovanoj muzici nastupiće "Trio Kontraszt", koji premijerno u Srbiji predstavlja svoj novi album, zatim "Mike Parker's Trio Theory", koji će subotičkoj publici donoeti novi njujorški talas džeza. Za kraj će se održati srpska, ali i svetska premijera novog ritualnog ansambla Borisa Kovača.

Program:

Otvaranje je sutra u 19:30 časova u Pozorištu "Deže Kostolanji", a nastupiće "Trio Kontraszt".

"Mike Parker's Trio Theory" nastupa 10. novembra sa početkom u 19:30 časova na istom mestu.

"Boris Kovač new ritual group" će koncert održati u velikoj većnici Gradske kuće u 19:30 časova 17. novembra.

Ulaznice za studente i penzionere iznose 150, a za odrasle 300 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Pozorišta "Deže Kostolanji", ili se mogu naručiti putem e-mail adrese jazzire@gmail.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina