Vojvođanskim razvojnim agencijama sedam miliona dinara

Regionalne razvojne agencije potpisale su danas ugovore o dodeli bespovratnih sredstava sa Pokrajinskim sekretarijatom za međuregionalnu saradnju.
Regionalne razvojne agencije potpisale su danas ugovore o dodeli bespovratnih sredstava sa Pokrajinskim sekretarijatom za međuregionalnu saradnju.

Ugovori su potpisani na osnovu Konkursa za dodelu bespovratnih sredstava akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama za praćenje realizacije Programa razvoja AP Vojvodine 2014-2020. godine u oblasti upravljanja projektima.

Odobrena sredstva u ukupnom iznosu od sedam miliona dinara odobrena su Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka - dva miliona dinara, Regionalnom centru za društveno-ekonomski razvoj Banat - dva miliona dinara, Regionalnoj razvojnoj agenciji Srem - dva miliona dinara i Regionalnoj razvojnoj agenciji Panonreg - milion dinara.

Konkurs je raspisan s ciljem jačanja institucionalnih okvira i uspostavljanje održive administrativne strukture na lokalnom nivou za sprovođenje regionalne politike.

Ovom prilikom je resorni sekretar Branislav Bugarski naveo je da Pokrajina jedina u Srbiji uspela da uspostavi sistem saradnje sa regionalnim razvojnim agencijama tako da se vrednuje njihov rad.

  • 23.11.2015 13:59
    pera
    Ovo je narode klasična mašina za pranje veša, udje prljavo a izadje čisto. Na kraju niko i ne prigovara (niko ne razume-blaženi u gluposti)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina