Celo Savino Selo ostalo bez vode, radnici Elektrodistribucije pokidali vodovodnu cev

Naselje Savino Selo u sklopu Vrbasa ostalo je bez vode zbog nepažnje radnika Elektrodistribucije.
Naime, kako poručuju u JKP Komunalac iz Vrbasa, ekipe Elektrodistribucije postavljale su stubove za javnu rasvetu u ovom naselju vrbaske opštine i tom prilikom pokidana je ulična vodovodna cev. Zbog ove havarije, celo Savino Selo ostalo je bez vode.
 
"Dežurne ekipe 'Vodovoda i kanalizacije' su na terenu i čine sve što je u njihovoj moći kako bi se urgentno rešio problem. Prema proceni nadležnih, može se očekivati da će havarija biti otklonjena do kraja dana", poručuju u "Komunalcu".
 
Nakon završetka radova ponovo će biti uspostavljeno redovno vodosnabdevanje.
  • Jaja

    24.01.2018 22:51
    I meni su to isto uradili, porusili komsiji kapiju itd... I na kraju se pokupili i otisli... Ja sam morao da platin popravku cevi da bi kraj inao vode tog dana....

    Elektrovojvodina je bahata drzavna nestrucna lopovcina... Sve je toliko preskupo da nas pljackaju i to bahato
  • Wolf 359

    24.01.2018 21:11
    Majstori,majstori...
  • ste

    24.01.2018 14:13
    Ko
    Ekipe elektrodistribucije sigurno nisu radile na postavljanju javne rasvete.Već godinama to rade lokalne samouprave po svojim tenderima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina