FOTO: Završena parada plavuša u Rigi

Glavni grad Letonije Riga i ovo je godine bila domaćin treće tradicionalne Parade plavuša na kojoj je učestvovalo stotine plavuša, ali i nekoliko muškaraca sa perikama.

Glavni grad Letonije Riga i ovo je godine bila domaćin treće tradicionalne Parade plavuša na kojoj je učestvovalo stotine plavuša, ali i nekoliko muškaraca sa perikama.

Događaj je već prve godine privukao veliku pažnju medija tako da je i ove godine plavuše pratilo mnoštvo fotoreportera iz svih delova sveta.

Organizatorka događaja Marika Gederte iz Letonske Asocijacije plavuša je rekla kako je Parada postala tradicionalni događaj koji privlače hiljade turista, iako je prvobitno organizovana kako bi podigla raspoloženje u zemlji pogođenoj krizom.

"Imamo 500 prijavljenih učesnica, od Novog Zelenda, preko Finske, Italije do Litvanije", rekla je Gederte.

  • Хм

    30.05.2011 18:14
    Даа... и доле је плавушица...
  • bogdan

    30.05.2011 16:21
    nevidim
    Ovde nema ni jedne prave plavuše.Sve su ofarbane ,jer prava plavuša ima i obrve plave.Ili možda ne?
  • nsns

    29.05.2011 23:14
    e
    to bi bilo mnooogo lepse...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva