Vučević: SNS i SPS idu odvojeno na izbore

Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojeće parlamentarne izbore izlaze odvojeno, izjavio je potpredsednik SNS Miloš Vučević.
Vučević: SNS i SPS idu odvojeno na izbore
Foto: 021.rs
Vučević je rekao da je to dogovoreno jutros, na sastanku predstavnika dve stranke.
 
Napomenuo je da zajednički nastup nije isključen u pojedinim mestima na lokalu.
 
Predsednik SPS Ivica Dačić rekao je nedavno da će nastaviti da razgovara s liderom SNS i šefom države Aleksandrom Vučićem o tome kako će izaći na predstojeće izbore.
 
"Kako god izašli na izbore, naša ideja jeste vezana za nastavak saradnje s Aleksandrom Vučićem i SNS", naglasio je Dačić.
 
"Na globalnom planu smo predložili Aleksandru Vučiću da razmotri da, ukoliko postoji potreba, a mi smo spremni za to, da idemo i sa zajedničkom listom", izjavio je Dačić.
  • Drug Crni

    22.02.2020 22:16
    SPS Liman
    Daleko si ti od Limana. Ovako, odoka.
  • Sanja

    22.02.2020 19:39
    Ko zna , zna
    Glasam za Sps
  • vladaNS

    22.02.2020 19:39
    ?
    Zašto odvojeno? Gomila vaših bivših i sadašnjih funkioneta treba da robija! Zašto da ne okopavate korov skupa, po zasluzi?????? Pozdrav oz Vojvodine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.